Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss ​​på denne adressen (info.nordic@theapharma.com) dersom du har spørsmål om leveranser, priser, fakturaer eller andre administrative spørsmål.

Merk! Som et legemiddelfirma kan vi ikke gi individuelle råd om medisinsk behandling. Disse spørsmålene skal besvares av leger/helsepersonell. Vår telefoner : +46 19 33 37 80 (hverdager kl.8-17, stengt mellom kl.12-13)

Bestillinger fra øyeleger eller optikere sendes til e-post: order.nordic@theapharma.com

Blephasteam første generasjon fuktkammerbriller er ikke lenger tilgjengelige for bestilling da vi ikke lenger produserer denne modellen.

Vi kommer i løpet av 2024/2025 med 2. generasjon av fuktkammerbrillene som er utformet for å lindre symptomer fra sykdomstilstander i talgkjertlene (dysfunksjonelle meibomske kjertler), og relaterte tilstander til øyelokksbetennelser (blefaritter), okulær rosacea, chalazion og intoleranse mot kontaktlinser.

De nye brillene er oppladbare og trådløse, og oppvarmingen tar nå kun 3-4 minutter. I tillegg vil vi kunne tilby gjenbrukbare innermasker i størrelser til både voksne og barn.

Om du ønsker å bli kontaktet når brillene blir tilgjengelige for salg kan du sende en e-post til: info.nordic@theapharma.com

Bivirkninger, Medisinske spørsmål og reklamasjoner

Om du vil rapportere inn bivirkninger, reklamasjoner eller om du har medisinske spørsmål om våre produkter, venligst se informasjonen under:

E-post: safety.nordic@theapharma.com

Tel:0046-019-33 37 80 Telefonen er åpen alle hverdager 8-17. For øvrige tider henvises til en jourtelefon for akutte spørsmål per telefon. 

Vi gjør vårt ytterste i å besvare dine spørsmål, men vil gjøre oppmerksom på at Théa Nordic ikke har mulighet til å gi individuell medisinsk rådgivning. For individuell medisinsk rådgivning om legemidler og behandling må du ta kontakt med helsepersonell.

Om behandling av dine personopplysninger ved rapportering av bivirkninger, reklamasjoner eller medisinske spørsmål: Se vår privacy policy.

Vi hjelper deg
med dine spørsmål

kontakt oss

Oppdag våre produkter
Vi ønsker å bruke Googles analyseinformasjonskapsler for å analysere hvordan nettsiden vår brukes, for å optimalisere nettsiden
Du velger selv om du vil samtykke til at vi plasserer informasjonskapsler for å gjøre dette, og du kan selvfølgelig tilbakekalle samtykket ditt når som helst. Ditt samtykke betyr at vi samler inn informasjon om enheten din og om hvordan du bruker nettsiden, som er knyttet til det Google vet.
Når du bruker nettstedet, plasseres det også «funksjonelle» informasjonskapsler som ikke krever ditt samtykke. Her kan du lese vår detaljerte beskrivelse av hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan unngå at informasjonskapsler plasseres. Plassering av informasjonskapsler innebærer også at vi behandler dine personopplysninger, du kan lese mer om dette her.