Om Théa

Våre røtter går tilbake til 1871 og vi driver forskning og utvikling innen alle områder av øyefaget. Alt vi gjør er basert på erkjennelsen av at alt kan forbedres, alt kan forenkles. Produktene våre er allerede tilgjengelige i mer enn 70 land. Å få dine synspunkter på hvilke behandlingstilbud du ønsker å se i fremtiden er derfor av største betydning for oss. Har du egne ideer kan du selvfølgelig kontakte oss nå.


Vår historie

Selv om Théa ble startet i 1994, strekker selskapets historie seg over 150 år tilbake i tid. I 1871 fikk Paul Chibret bilateral chorio-retinitt og bestemte seg for å bli øyelege. Siden den gang har forskning og utvikling av produkter for behandling av ulike øyesykdommer vært i fokus for Chibret-familien i hele fem generasjoner.

1883
Paul Chibret danner den franske øyelegeforening (French Society of Opthalmology) og utvikler innovative behandlinger sammen med sin sønn Henry.
1902
Henry Chibret starter Chibret Laboratories i Clermont-Ferrand, Frankrike.
1946
Under ledelse af Jean Chibret blir Chibret Laboratories det ledende oftamologiske medisinske firma i Europa, Afrika og Midtøsten.
1969
MSD går sammen med Chibret og danner MSD-Chibret Laboratories.
1978
Jaques og Henry Chibret overtar ledelsen av Chibret Laboratories. Henri Chibret starter Transphyto, et uavhengig firma innen forskning og utvikling. Jaques Chibret starter Biophysic Medical som spesialiserer seg innen ultralyd og laserutstryr. Selskapet blir raskt ledende i verden innen disse to feltene.
1994
Henri Chibret starter Théa Laboratories med det formål å markedsføre Transphytos produkter.
1995
Den første ABAK® flasken presenteres i forbindelse med lanseringen av et produkt til behandling av øyeallergi.
1996
Théa sitt første datterselskap etableres i Spania.
2000
Théa startat virksomhet i Belgia.
2001
Théa og Transphyto fusjonerer. Théa Pharma starter opp i Sveits og Portugal.
2003
Théa overtar deler av MSD's oftamologiske portefølje.
2005
Théa oppretter et forhandlernett i Afrika, og Théa Pharma i Tyskland etableres.
2006
Pharm-Supply Théa AG startes opp i Polen.
2008
Jean-Frédéric Chibret overtar ledelsen av Théa. Laboratories.
2009
Théa overtar deler av Novartis sitt sortiment av øyeprodukter. Théa etablerer seg i Russland.
2010
Théa overtar Mydriasert fra Carl Zeiss Meditec.
2011
Théa Nordic etableres i de nordiske land.

Kontakt oss

Kontakta oss gärna på denna adress (info.nordic@theapharma.com) om du har frågor kring våra produkter, leveranser, priser, fakturor eller andra administrativa frågor.

Kontakta oss

Théa og innovasjon

Théas løfte til deg er å kun utvikle produkter som forenkler og forbedrer øyepleien og avvikle det som profesjon og pasienter ikke lenger har behov for. Som for eksempel konserveringsmidler.

Våre innovasjoner

Vi hjelper deg
med dine spørsmål

kontakt oss

Oppdag våre produkter
Vi ønsker å bruke Googles analyseinformasjonskapsler for å analysere hvordan nettsiden vår brukes, for å optimalisere nettsiden
Du velger selv om du vil samtykke til at vi plasserer informasjonskapsler for å gjøre dette, og du kan selvfølgelig tilbakekalle samtykket ditt når som helst. Ditt samtykke betyr at vi samler inn informasjon om enheten din og om hvordan du bruker nettsiden, som er knyttet til det Google vet.
Når du bruker nettstedet, plasseres det også «funksjonelle» informasjonskapsler som ikke krever ditt samtykke. Her kan du lese vår detaljerte beskrivelse av hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan unngå at informasjonskapsler plasseres. Plassering av informasjonskapsler innebærer også at vi behandler dine personopplysninger, du kan lese mer om dette her.