Théa og innovasjon

For en generasjon uten konserveringsmiddel

Etter mange års forskning kunne Théa i 1995 presentere den første generasjonen av ABAK®system – en multidose-flaske for øyedråper uten konserveringsmidler. ABAK®-flasken gir pasienten muligheten til å bruke øyedråper med opprettholdt effekt og lavere frekvens av bivirkninger som tidligere ble forårsaket av konserveringsmidler.

ABAK®-flasken beskytter sitt innhold gjennom et filter som forhindrer mikrobiell forurensning. Steriliteten kan garanteres i 2-3 måneder etter at flasken er åpnet, sammenlignet med 2 til 4 uker for en flaske som inneholder konserveringsmidler. En 10ml ABAK®-flaske garanterer 300 kalibrerte dråper. Flere millioner pasienter bruker ABAK®-flasken i dag og det selges en ABAK®-flaske hvert tredje sekund rundt om i verden.


For viskøse oppløsninger og geléer har endose-beholderen lenge vært det eneste alternativet for å slippe konserveringsmidler. Med Théas nye og patenterte S.F.T® (Steri Free Teknologi) kan viskøse oppløsninger og geléer holdes sterile og konserveringsmiddelfrie i en brukervennlig multidose-tube.


ProtriaxIn®, utviklet og patentert av Théa er et polymernettverk som erstatter konserveringsmidlet, bensalkoniumklorid, og stabiliserer ustabile og vanskelig håndterbare molekyler.
ProtriaxIn® består av tre stoffer som allerede har vært kjent en stund for god tolerabilitet innenfor oftalmologien. Ved å erstatte konserveringsmidlet blir resultatet opprettholdt effekt med høyere tolerabilitet.


EASYGRIP® er en innovasjon som kombinerer en ny teknikk som gjør det mulig å bruke ukonserverte øyedråper på flaske som ikke er forenlige med vår andre ukonserverte flaske ABAK®. Den ergonomiske utformen på EASYGRIP® flasken er med på å forenkle den daglige dryppingen for pasientene.
EASYGRIP® flasken er lett å åpne, lett å holde naturlig i hånden og enkel å dryppe med.

Vi hjelper deg
med dine spørsmål

kontakt oss

Oppdag våre produkter
Vi ønsker å bruke Googles analyseinformasjonskapsler for å analysere hvordan nettsiden vår brukes, for å optimalisere nettsiden
Du velger selv om du vil samtykke til at vi plasserer informasjonskapsler for å gjøre dette, og du kan selvfølgelig tilbakekalle samtykket ditt når som helst. Ditt samtykke betyr at vi samler inn informasjon om enheten din og om hvordan du bruker nettsiden, som er knyttet til det Google vet.
Når du bruker nettstedet, plasseres det også «funksjonelle» informasjonskapsler som ikke krever ditt samtykke. Her kan du lese vår detaljerte beskrivelse av hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan unngå at informasjonskapsler plasseres. Plassering av informasjonskapsler innebærer også at vi behandler dine personopplysninger, du kan lese mer om dette her.