Bestillinger

Bestillinger av våre produkter fra øyeleger eller optikere sendes til e-post: order.nordic@theapharma.com

Blephasteam første generasjon fuktkammerbriller er ikke lenger tilgjengelige for bestilling da vi ikke lenger lagerfører denne modellen.

I løpet av 2023 kommer vi med 2. generasjon av fuktkammerbrillene som er utformet for å lindre symptomer fra sykdomstilstander i talgkjertlene (dysfunksjonelle meibomske kjertler), og relaterte tilstander til øyelokksbetennelser (blefaritter), okulær rosacea, chalazion og intoleranse mot kontaktlinser.

De nye brillene er oppladbare og trådløse, og oppvarmingen tar nå kun 3-4 minutter. I tillegg vil vi kunne tilby gjenbrukbare innermasker i størrelser til både voksne og barn.

Om du ønsker å bli kontaktet når brillene blir tilgjengelige for salg kan du sende en e-post til: info.nordic@theapharma.com

Vi hjelper deg
med dine spørsmål

kontakt oss

Oppdag våre produkter
Vi ønsker å bruke Googles analyseinformasjonskapsler for å analysere hvordan nettsiden vår brukes, for å optimalisere nettsiden
Du velger selv om du vil samtykke til at vi plasserer informasjonskapsler for å gjøre dette, og du kan selvfølgelig tilbakekalle samtykket ditt når som helst. Ditt samtykke betyr at vi samler inn informasjon om enheten din og om hvordan du bruker nettsiden, som er knyttet til det Google vet.
Når du bruker nettstedet, plasseres det også «funksjonelle» informasjonskapsler som ikke krever ditt samtykke. Her kan du lese vår detaljerte beskrivelse av hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan unngå at informasjonskapsler plasseres. Plassering av informasjonskapsler innebærer også at vi behandler dine personopplysninger, du kan lese mer om dette her.