Våre produkter

Allergi

Øyeallergier er som oftest ufarlige og kan behandles på egenhånd med reseptfrie øyedråper. Symptomene kan være kløe, svie, tåring, lysskyhet og rødhet. Hvis dråpene ikke virker raskt bør du gå til legen. Noen mer sjeldne former for øyeallergi er alvorlige og kan føre til svekket syn hvis de ikke blir behandlet. Pollenallergi, som er den vanligste formen for øyeallergi, er verst om våren og sommeren. Straksreaksjoner som skyldes husstøvmidd, muggsopp, dyrehår osv. er også utbredt.

Våre produkter

Vi hjelper deg
med dine spørsmål

kontakt oss

Oppdag våre produkter
Vi ønsker å bruke Googles analyseinformasjonskapsler for å analysere hvordan nettsiden vår brukes, for å optimalisere nettsiden
Du velger selv om du vil samtykke til at vi plasserer informasjonskapsler for å gjøre dette, og du kan selvfølgelig tilbakekalle samtykket ditt når som helst. Ditt samtykke betyr at vi samler inn informasjon om enheten din og om hvordan du bruker nettsiden, som er knyttet til det Google vet.
Når du bruker nettstedet, plasseres det også «funksjonelle» informasjonskapsler som ikke krever ditt samtykke. Her kan du lese vår detaljerte beskrivelse av hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan unngå at informasjonskapsler plasseres. Plassering av informasjonskapsler innebærer også at vi behandler dine personopplysninger, du kan lese mer om dette her.