Våre produkter

Øyelokkbehandling

Med daglig øyelokkrens lindrer du symptomer på bakteriell og allergisk konjunktivitt og blefaritt, samt ubehag ved bruk av kontaktlinser. De vanligste symptomene er tørre, irriterte eller rennende øyne, tåkesyn, fremmedlegemefølelse (grus i øynene), lysfølsomhet, røde øyelokk, røde øyne og/eller klissete øyne. Daglig øyelokkshygiene forsterker også effekten av øyedråper mot tørre øyne.

Symptomene kan være kroniske og derfor bør øyelokkrens være en daglig rutine akkurat som tannbørsting.

Mange øyesykdommer er relatert til utilstrekkelig øyelokkrens. Nye studier har også vist at det er gunstig å rense øyelokkene før en øyeoperasjon.

Våre produkter

Vi hjelper deg
med dine spørsmål

kontakt oss

Oppdag våre produkter
Vi ønsker å bruke Googles analyseinformasjonskapsler for å analysere hvordan nettsiden vår brukes, for å optimalisere nettsiden
Du velger selv om du vil samtykke til at vi plasserer informasjonskapsler for å gjøre dette, og du kan selvfølgelig tilbakekalle samtykket ditt når som helst. Ditt samtykke betyr at vi samler inn informasjon om enheten din og om hvordan du bruker nettsiden, som er knyttet til det Google vet.
Når du bruker nettstedet, plasseres det også «funksjonelle» informasjonskapsler som ikke krever ditt samtykke. Her kan du lese vår detaljerte beskrivelse av hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan unngå at informasjonskapsler plasseres. Plassering av informasjonskapsler innebærer også at vi behandler dine personopplysninger, du kan lese mer om dette her.