Våre produkter

Tørre øyne

Tørre øyne er en tilstand som skyldes svekket tårefilm. Dette igjen på grunn av redusert tåreproduksjon eller økt fordampning fra øyets overflate. For deg som pasient kan dette oppleves på flere ulike måter. Dine øyne kan føles både trette, tørre og irriterte. Noen igjen kan ha en brennende følelse eller opplevelsen av å ha «rusk i øyet». Det er flere kvinner enn menn som lider av tørre øyne, og problemet blir vanligere ved høyere alder. Ved tørre øyne er hovedprinsippet å tilføre øyet kunstig tåreveske.

Våre produkter

Vi hjelper deg
med dine spørsmål

kontakt oss

Oppdag våre produkter
Vi ønsker å bruke Googles analyseinformasjonskapsler for å analysere hvordan nettsiden vår brukes, for å optimalisere nettsiden
Du velger selv om du vil samtykke til at vi plasserer informasjonskapsler for å gjøre dette, og du kan selvfølgelig tilbakekalle samtykket ditt når som helst. Ditt samtykke betyr at vi samler inn informasjon om enheten din og om hvordan du bruker nettsiden, som er knyttet til det Google vet.
Når du bruker nettstedet, plasseres det også «funksjonelle» informasjonskapsler som ikke krever ditt samtykke. Her kan du lese vår detaljerte beskrivelse av hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan unngå at informasjonskapsler plasseres. Plassering av informasjonskapsler innebærer også at vi behandler dine personopplysninger, du kan lese mer om dette her.